activiteiten


KLIMMEN EN ABSEILEN

In een voormalige steengroeve zijn een aantal uitdagende klimroutes gebouwd. Na het klimmen worden jullie hoogte-skills op de proef gesteld met een abseil van ongeveer 20m


BOULDEREN

Binnen of buiten, zelfstandig klimmen en jezelf uitdagen!

Kom jij ook boven?


VIA FERRATA

Deze uitdagende “ijzeren weg” loopt langs de steile wanden van een voormalige steengroeve. Door middel van een persoonlijk zekeringssysteem zorg je ervoor dat je boven op het uitkijkpunt een prachtig uitzicht hebt op de vallei. Na een snelle afdaling met 2 “Tyroliennes” sta je weer met beide voeten op de grond.


KLIMMEN OP EEN KLIMWAND

De verticale uitdaging aangaan? Kom de wand op! Ook voor een klimmaatje, die extra training of uitleg.


BOOGSCHIETEN

Samen met jouw groep of individueel. Kom het proberen en ontdek je innerlijke Robin Hood. Wie scoort de meeste punten?


GPS OF KOMPAS WANDELTOCHTEN

Stevig uitdagende wandelingen met GPS of kompas, door die prachtige natuur. Ga je mee op ontdekkingstocht?


SPELEOLOGIE

Ontdek de ondergrondse wereld onder begeleiding van een ervaren instructeur. Door middel van buikschuiven en afdalen aan een touw kom je in een prachtige ondergrondse ruimte. Na een paar uur kruip je terug naar buiten en wil je direct weer terug, omdat er nog zoveel te ontdekken valt!


MOUNTAINBIKEN

Deze stevige tocht, onder begeleiding van een instructeur, kan worden aangepast aan het niveau van de groep.

Bijvoorbeeld: speciaal voor kinderen tot 12 jaar hebben wij een mountainbike-parcours gemaakt. Na een ritje over dit parcours om de fiets te leren kennen, mogen jullie met hulp van de instructeur zelf een parcours bouwen om te proberen. Wie kan het stoerste parcours afleggen?


ZEILEN

Op kalm water of volop in de golven: zeilen is spelen met de wind. Hierdoor ben je volop bezig met voortdurend corrigeren tijdens de tocht. Lukt het jullie om dit te blijven volhouden tot aan het eind?


KAJAK

Droom weg met een lekkere rustige afvaart van ongeveer 8,5 km, meestal op een rustige rivier. Wij zorgen voor transport van en naar de rivier!


VLOTBOUWEN EN -VAREN

Wie legt de beste knopen? Kun jij samen met jouw team zorgen dat jullie allemaal droog aan de overkant komen?


ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR ACTIVITEITEN

Hier vind je de algemene voorwaarden voor de door ons georganiseerde activiteiten.

Puur Genieten

Ook intens komen genieten van de natuur, die extra  uitdaging, dé overwinning op jezelf. En dan je eigen ervaringen navertellen en er zo opnieuw van genieten. Het is hard werken, veel leren, in het moment leven, steeds opnieuw intens genietend. Je hebt intens geleefd en het ...overleefd! Een onuitwisbare herinnering. Puur Genieten.

De betere uitrusting - de beste ervaring

Of het nu de outdoor activiteiten zijn of een van onze producten van de Europese TOP merken: met onze kennis willen we je helpen bij het kiezen van de goede uitrusting voor de mooiste ervaringen. Zodat jij er altijd het meeste plezier van kunt hebben, thuis, buiten, in de bergen, op bivak.

Rapide Lederwas
Rapide Lederwas ( soms ook Leerwax of lederwax genoemd) maakt (outdoor)schoenen van gladleer, nubuck, waterafstotend en houdt de schoenen in goede conditie. Bevat bijenwas en carnaubawas. Bij Nubuck kan de kleur donkerder worden en wat glad aanvoelen. Bij schoenen met een membraam, kan men de wax het beste dun aanbrengen

€ 4,25*
HMS RONDO ID Slide-Autolock
De HMS RONDO ID Slide-Autolock karabijnhaak / carabiner voldoet aan alle eisen op het gebied van eenvoudige bediening en tastbare veiligheid. De HMS RONDO komt in deze versie met de snelste karabijnhaak sluiting in de wereld - de Slide Autolock! Met de Slide Autolock is er geen gedoe meer met schroeven of draaien om de sluiting te ontgrendelen! De Slide-Autolock kan comfortabel worden geopend door met een vinger gerichte druk uit te oefenen op de ingebedde messing schuiver. Als de grendel wordt losgelaten, wordt hij automatisch vergrendeld. De verlaagde positionering van de drukknop gaat onbedoeld openen tegen. Vooral gebruikers die op zoek zijn naar een eenvoudig te gebruiken maar veilige karabijnhaak zullen deze sluiting op prijs stellen. De ronde dwarsdoorsnede op het bovenste been van de HMS RONDO voorkomt randvorming door touwwrijving en ondersteunt tevens een vloeiende touwgeleiding. De HMS RONDO Slide Autolock met is gecoat met Hard Coat. Deze speciale anodisering heeft een zeer hoge robuustheid dankzij de dubbele dikte en een hogere basishardheid en dus een zeer lange levensduur - perfect voor continu gebruik. Een ander speciaal kenmerk van de HMS RONDO ID Slide Autolock is de individuele nummering [ID].

€ 20,90*
HMS RONDO schroefsluiting met messing ring
Kleur: Rood
De HMS RONDO met schroefsluiting voldoet aan alle eisen op het gebied van eenvoudige bediening en tastbare veiligheid. De ronde dwarsdoorsnede op het bovenbeen voorkomt de vorming van randen ten gevolge van touwwrijving en ondersteunt tevens een soepele touwgeleiding. Door de speciale frezing in de schroefdraad reinigt de sluiting zichzelf.

€ 11,90*

Advies en ervaring

Het beste advies dat we je eigenlijk kunnen geven is: ervaar het zelf! Natuurlijk, de ervaring leert dat je de kennis, tips en uitleg van anderen moet gebruiken om de goede keuzes voor je materialen te kunnen maken. Zodat je het langste en meeste plezier hebt van je wandeling of het klimmen, eigenlijk van elke outdoor activiteit. Met R2G helpen we je daarom met het kunnen maken van je betere keus, dankzij onze eigen liefde voor outdoor activiteiten en sporten, van klimmen, hiken, zeilen of kayakken tot kamperen. Dus: ben jij al Ready To Go Outdoors?

Jouw voordelen

  • Specialistisch kennisniveau
  • Eigen Outdoor Activiteiten
  • Gepassioneerde instructeurs
  • Dagelijks Actieve Sporters
  • Outdoor liefhebbers in hart en nieren

Je leukste Outdoor Beleving

Rapide Ledervet
Met Rapide Ledervet bescherm je het leer tegen invloeden van buitenaf en het verlengt daardoor de levensduur van je leren producten. Alle lederen producten bij voorkeur bewaren bij kamertemperatuur en schoon maken, voordat je het ledervet gebruikt.  Houd lederen producten schoon zodat het ledervet ook goed in de poriën trekt goed en houd het leder soepel. Conserveert je leder en is te gebruiken op sport en outdoor schoenen, meubelen, tassen, jassen, zadels, hoofdstellen, etc. Let op, altijd eerst op een onopvallende plaats uitproberen, vooral op een nieuw stuk leer, voor de kleurveranderingen. Ledervet bevat minerale oliën gemengd met hoogwaardige wassen en is mooi verpakt in het herkenbare nostalgisch rood gouwe blikje. 

€ 7,75*
Rapide Lederwas
Rapide Lederwas ( soms ook Leerwax of lederwax genoemd) maakt (outdoor)schoenen van gladleer, nubuck, waterafstotend en houdt de schoenen in goede conditie. Bevat bijenwas en carnaubawas. Bij Nubuck kan de kleur donkerder worden en wat glad aanvoelen. Bij schoenen met een membraam, kan men de wax het beste dun aanbrengen

€ 4,25*
Tip!
Rapide Techwash
Rapide Techwash is een speciaal geconcentreerd wasmiddel voor waterdichte kleding (hardshell, softshell) die de specifieke eigenschappen van technische stoffen in stand houdt. Rapide Tech-wash heeft een unieke 3-voudige werking: reinigt, revitaliseert het ademend vermogen van het materiaal en onderhoud de waterafstotende eigenschappen. Het houdt je kleding in conditie en geeft het een langere levensduur. Gebruiksaanwijzing: Flacon altijd goed schudden. Trommel en wasbakje goed vrij maken van andere wasmiddelresten. Leg daarna het kledingstuk in de trommel en doe er 40 ml. Tech Wash in het wasbakje. Kies het 30°C of 40°C hoofdwasprogramma.(raadpleeg altijd het wasvoorschrift op het textiellabel). Na afloop zeer goed naspoelen om wasmiddelresten volledig te verwijderen. Erg vuile plekken voorbehandelen met onverdunde Tech Wash. Ook te gebruiken als handwasmiddel (20 ml. op 10 liter water); gelijkmatig onderdompelen en zeer goed naspoelen. Gebruik daarna bij voorkeur een wasdroger op lage temperaturen (raadpleeg altijd het wasvoorschrift op het textiel-label) of aan de lijn laten drogen. Niet uitwringen.Tip: Bevestig de ene mouw (of pijp) aan de andere, om “binnenste buiten draaien” te voorkomen tijdens de behandeling en ritsen of klittenband sluiten

€ 10,50*

Je eigen outdoor adventure!

Hou je ook zo van het ontdekken, het avontuur outdoor? Wij delen graag die mooie ervaringen met outdoor activiteiten en sporten met jou.
Dit is geschikt voor zowel een beginnende, als een ervaren avonturier. In ons aanbod vind je allerlei outdoor  activiteiten die je grenzen verleggen, die je fysiek zullen uitdagen. Geschikt voor zowel een beginnende als een ervaren avonturier.

En je kunt zelfs iets komen uitproberen en leren, zoals over Bushcraft of Survival. Je kunt alle activiteiten meestal wel combineren. Naast het door jou gewenste plezier, bepalen alleen je eigen tijd en energie wát je allemaal kunt gaan doen.   Neem contact op met Rens als je meer wilt weten.

Welkom

In het Outdoor Adventure Experience Center van Ready To Go Outdoors kun je een geweldig avontuur en gastvrijheid gaan ervaren. Het activiteitencentrum wordt opgebouwd door Remco Gerbrands en Rens Schreurs. Met de focus op ongeëvenaarde klantervaring voor alle activiteiten en producten die we aanbieden. En op het ontwikkelen van interesse en waardering voor de extreme outdoor sporten, waar we zelf zo van houden, in de buitengewone omgeving waar ze plaatsvinden. Wij hebben een sterke focus op veiligheid en best practices van alle outdoor activiteiten en Europese outdoor producten die we aanbieden.


 “Jonathan told me how there are things you have to do, even if they are dangerous.
“Why is that?” I asked.
“Because if you don’t you are not a human being, you’re nothing but a little louse,” Jonathan replied.”

From The Brothers Lionheart, Astrid Lindgren


Schrijf je ook in voor onze kwartaal nieuwsbrief
Privacy *
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.