Vlotbouwen en -varen

Vlotbouwen en -varen Maastricht, Vlotbouwen en -varen Zuid-Limburg, Vlotbouwen en -varen Belgisch Limburg


“Volle bak plezier maken!”

Vlotbouwen en -varen

Hilariteit is gegarandeerd tijdens onze vrienden-, familie- of teamactiviteit vlotbouwen en -varen! Samen ga je aan de slag om met palen, tonnen en touwen een vlot te bouwen dat ook daadwerkelijk kan varen. Onze deskundige begeleider ziet toe op jullie kunsten en leert je nuttige en handige knopen te leggen. En dan is daar het moment om te water te gaan…

Activiteit of cursus

We bieden vlotbouwen en -varen aan als een sportieve activiteit, maar ook als cursus. In beide gevallen kun je rekenen op professionele en plezierige begeleiding om veilig je vlot te bouwen en ermee te varen. Natuurlijk kun je deze activiteit ook eerst eens uitproberen en als het dan super bevalt, kun je alsnog in een cursus je vlotbouwvaardigheden vergroten.

Veiligheid staat bij ons voorop. De materialen waarmee je je vlot gaat bouwen zijn robuust en betrouwbaar en onze ervaren mensen staan garant voor een professionele begeleiding. Je gaat pas het water op als je vlot is ‘goedgekeurd’. En eenmaal op het water verliezen we je niet uit het oog. Zo kun jij doen waar je voor gekomen bent: volle bak plezier maken!

Een middag vlotbouwen en -varen is overigens veel meer dan alleen lekker bezig zijn en pret maken. Een ‘volwaardig’ vlot bouwen vraagt om samenwerking, helder overleg en duidelijke communicatie – en om knopen te leggen die blijven zitten. Deze vrolijke en tegelijk leerzame activiteit is dan ook ideaal geschikt voor een vriendengroep, een familie of bedrijfsteam.


Geen ervaring nodig

Het mooie van deze activiteit is dat je er geen enkele ervaring voor nodig hebt. Je krijgt alle uitleg van onze medewerker en dan kun je al snel van start gaan. Als je zelfgemaakte vlot dan eenmaal drijft, levert dat een gedeeld gevoel van prestatie op, van teambuilding en vooral ook van dikke pret. Bovendien ben je lekker buiten bezig en raak je alle stress kwijt.

Een sessie of cursus vlotbouwen en -varen duurt meestal 3 tot 4 uur. Een en ander hangt af van de groepsgrootte en de door jou gewenste route. Informeer vrijblijvend welke sessie of cursus het beste past bij jouw sportieve middag. En heb je nog andere vragen of wensen, neem ook dan gerust contact op: via e-mail of 06 - 1582 8289. Wij staan voor je klaar!

Vlotbouwen en -varen drijft SPECIAAL!

Vlotbouwen en -varen is:

 • Geschikt voor iedereen, jong en oud
 • Gaaf partner-, gezins- of vriendenuitje
 • Weg met stress en dagelijkse sleur!
 • Je traint je spieren en je conditie
 • Ontspan en geniet op het water
 • Onze instructeurs zijn zeer ervaren
 • Veiligheid staat te allen tijde voorop


€ 20,00 per persoon vanaf 6 personen

Vlotbouwen en -varen algemeen:

 • Locatie: Belgische Ardennen
 • Duur vanaf 3 uur
 • Minimale groepsgrootte is 12 personen
 • Groepskorting is mogelijk
 • Wij raden af waardevolle spullen mee te nemen (zoals paspoorten, reischeques, juwelen, enz.)
 • Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor de bezittingen van de klanten.
 • Minimum leeftijd is 12 jaar

Boek nu Vlotbouwen en -varen in de omgeving van Maastricht

Voor meer informatie over Vlotbouwen en -varen in de omgeving van Maastricht, of om een reservering te maken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het onderstaande inlichtingenformulier gebruiken.

BOEK UW PERFECT DAGJE UIT!

Don't delay, call Rens at Ready To Go Outdoors today!
0031(0)615828289

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *