Klimmen & Abseilen 

Klimmen & Abseilen Maastricht, Klimmen & Abseilen Dieupart, Klimmen & Abseilen Zuid-Limburg, Klimmen & Abseilen Belgisch Limburg


“Daag jezelf uit in de natuur!”

Klimmen & Abseilen

Hou je van de natuur en lekker buiten sporten? Dan is een middag (rots)klimmen of abseilen zeker iets voor jou! Het maakt daarbij niet uit of je al enige ervaring hebt opgedaan – in een klimhal bijvoorbeeld – of dat je een complete beginner bent. Onze professionele en ervaren instructeurs zijn er om jou/jullie te helpen en je een grandioze sportieve dag te bezorgen.

Activiteit of cursus

We bieden klimmen & abseilen aan als een sportieve activiteit, maar ook als cursus. Aan jou de keus! In beide gevallen krijg je professionele begeleiding om veilig te kunnen deelnemen. Natuurlijk kun je ook ervoor kiezen om deze activiteit eerst eens een dagje uit te proberen. Bevalt het, schrijf je dan in voor een cursus en vergroot je klim-/abseilvaardigheden verder.

Veiligheid staat bij ons voorop. We werken alleen met kwaliteitsmaterialen en met ervaren collega’s die de activiteit professioneel begeleiden. Al onze klim- en abseilactiviteiten zijn daarmee geschikt voor jong en oud, voor sportief en wat minder sportief. Kies zelf of je met een coach de basisvaardigheden wilt leren of een stoere klim-/abseilroute wilt afleggen.

Wat je ook kiest, je leert talrijke voordelen kennen door een middag individueel, als familie of als (bedrijfs)team te klimmen of abseilen. Om maar wat te noemen: gevoel van prestatie, gedeeld plezier, groeiend zelfvertrouwen, teambuilding en bovenal dikke pret. Dus probeer het ook eens uit, als verjaardagsfeestje, als gezins- of teamuitje of gewoon puur voor de lol!


Geen ervaring nodig

Het mooie van deze activiteiten is ook dat je er geen enkele ervaring voor nodig hebt. Je krijgt alle uitleg, materialen en instructies van onze collega en dan kun je van start. Je leert ontspannen en focussen, je ademhaling te gebruiken en te vertrouwen op jezelf en de ander. Oefen je hele lichaam én je geest, werk aan je gezondheid en raak alle stress kwijt!

Een sessie of cursus boogschieten duurt ongeveer 3 uur. Een en ander hangt af van de groepsgrootte en de door jou gewenste activiteit(en). Informeer vrijblijvend welke sessie of cursus het beste past bij jouw sportieve middag. En heb je nog andere vragen of wensen, neem ook dan gerust contact op: via e-mail of 06 - 1582 8289. Wij staan voor je klaar!

KLIMMEN EN ABSEILEN SPECIAAL!

Klimmen & Abseilen is:

 • Geschikt voor voor iedereen, jong en oud
 • Ideaal gezins-, bedrijfs- of teamuitje
 • Weg met stress en dagelijkse sleur!
 • Je traint je hele lichaam én je geest
 • Voel (ont)spanning, controle, genot
 • Onze instructeurs zijn zeer ervaren
 • Veiligheid staat te allen tijde voorop


€ 32,50 per persoon vanaf 6 personen.

Klimmen & Abseilen algemeen:

 • Locatie: Belgische Ardennen
 • Duur vanaf 3 uur
 • Minimale groepsgrootte is 12 man
 • Groepskorting is mogelijk
 • Wij raden af waardevolle spullen mee te nemen (zoals paspoorten, reischeques, juwelen, enz.)
 • Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor de bezittingen van de klanten.
 • Minimum leeftijd is 12 jaar

Boek nu Klimmen en Abseilen in de omgeving van Maastricht

Voor meer informatie over Klimmen en Abseilen in de omgeving van Maastricht, of om een reservering te maken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het onderstaande inlichtingenformulier gebruiken.

BOEK UW PERFECT DAGJE UIT!

Don't delay, call Rens at Ready To Go Outdoors today!
0031(0)615828289

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *