Klimmen op een klimwand 

Muurklimmen Maastricht, muurklimmen Heerlen, muurklimmen Sittard, muurklimmen Venlo, muurklimmen Hasselt, muurklimmen  Zuid-Limburg, muurklimmen Belgisch Limburg


“Presteren en pret gaan hand in hand!”

Muurklimmen op een klimwand

Kracht en lenigheid zijn handig, maar absoluut geen must om lekker te kunnen klimmen op een klimwand! Ook als je nog nooit eerder hebt geklommen, kun je prima bij ons terecht. We hebben mogelijkheden voor iedereen, van jong tot oud, van beginner tot gevorderde. Onze instructeurs zijn er om jou te helpen en je een onvergetelijke klauterdag te bezorgen.

Activiteit of cursus

We bieden klimmen op een klimwand aan als een sportieve activiteit, maar ook als cursus. De keus is aan jou! In beide gevallen krijg je professionele begeleiding om veilig te kunnen deelnemen. Natuurlijk kun je deze activiteit ook eerst eens een dagje uitproberen. Bevalt het goed, schrijf je dan in voor een cursus en vergroot je vaardigheden op de klimwand verder.

Veiligheid staat bij ons voorop. We werken daarom alleen met absolute kwaliteitsmaterialen (touwen, haken, zekeringen) en ervaren mensen die de activiteit professioneel begeleiden. Al onze klimactiviteiten zijn geschikt én veilig voor werkelijk iedereen. Jij hoeft je alleen maar af te vragen of je de basistechnieken wilt leren of meteen al een uitdagende klimroute pakt.

Wat je ook kiest, je zult de talrijke voordelen ondervinden van een middagje individueel, als familie of als (bedrijfs)team te klimmen. Om maar wat te noemen: gevoel van prestatie, gedeeld plezier, groeiend zelfvertrouwen, teambuilding en bovenal dikke pret. Dus probeer het ook eens uit, als verjaardagsfeestje, als gezins- of teamuitje of gewoon puur voor de lol!


Geen ervaring nodig

Het mooie van deze activiteit is dat je er geen enkele ervaring voor nodig hebt. Je krijgt alle uitleg, klimmaterialen en instructies van onze medewerkers en dan kun je van start. Je leert ontspannen en focussen, je ademhaling te gebruiken en te vertrouwen op jezelf en op de ander. Je oefent je hele lichaam, werkt volop aan je gezondheid en raakt al je stress kwijt.

Een sessie of cursus klimmen op een klimwand duurt circa 3 uur. Een en ander hangt af van de groepsgrootte en de door jou gewenste activiteit(en). Informeer vrijblijvend welke sessie of cursus het beste past bij jouw sportieve middag. En heb je nog andere vragen of wensen, neem ook dan gerust contact op: via e-mail of 06 - 1582 8289. Wij staan voor je klaar!

Muurklimmen op een klimwand blijft SPECIAAL!

Klimmen op een klimwand  is:

 • Geschikt voor iedereen, van 7 - 77
 • Ideaal gezins-, bedrijfs- of teamuitje
 • Weg met stress en dagelijkse sleur!
 • Je traint je hele lichaam én je geest
 • Voel (ont)spanning, controle, genot
 • Onze instructeurs zijn zeer ervaren
 • Veiligheid staat te allen tijde voorop


€ 27,50 per persoon vanaf 4 personen

Klimmen op een klimwand algemeen:

 • Duur vanaf 2 uur
 • Minimale groepsgrootte is 12 personen
 • Groepskorting is mogelijk
 • Wij raden af waardevolle spullen mee te nemen (zoals paspoorten, reischeques, juwelen, enz.)
 • Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor de bezittingen van de klanten.
 • Minimum leeftijd is 12 jaar

Boek nu Klimmen op een klimwand in de omgeving van Maastricht

Voor meer informatie over Klimmen op een klimwand in de omgeving van Maastricht, of om een reservering te maken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het onderstaande inlichtingenformulier gebruiken.

BOEK UW PERFECT DAGJE UIT!

Don't delay, call Rens at Ready To Go Outdoors today!
0031(0)615828289

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *