Speleologie

Speleologie rondom Zuid-Limburg, Speleologie in Belgisch Limburg


“Helm op, lamp aan en gáán!”

Speleologie

Ben je avontuurlijk aangelegd en niet al te bang voor duisternis? Boek dan zeker eens een middag speleologie bij ons! Het maakt niet uit of je al enige ervaring hebt opgedaan of dat je voor het eerst een grot gaat onderzoeken. Onze ervaren instructeurs zijn er om je te helpen en je samen met je maten, collega’s of gezinsleden een grandioze ervaring te bezorgen.

Activiteit of cursus

We bieden speleologie aan als een sportieve activiteit, maar ook als cursus. Aan jou de keus! In beide gevallen krijg je professionele begeleiding om veilig te kunnen deelnemen. En als je wilt, kun je er ook voor kiezen om deze activiteit eerst eens een keer rustig uit te proberen. Bevalt het, dan kun je in de cursus jouw grotverkenningsvaardigheden verder aanscherpen.

Veiligheid staat bij ons voorop. We werken met ervaren collega’s die de tocht door de grot professioneel begeleiden. Je krijgt duidelijke instructies vooraf en je wordt uitgerust met een overall en een helm met lamp. De activiteit speleologie is prima geschikt voor jong en oud, sportief en minder sportief. Beleef ook hoe tof het is om ‘ondergronds’ je route te zoeken.

Als speleoloog moet je goed onderling samenwerken en elkaar letterlijk een handje helpen. Op sommige plaatsen is de grot namelijk behoorlijk nauw of laag en zul je moeten kruipen of klimmen. Bovendien is er geen daglicht om je te helpen navigeren. Je moet het doen met het lampje op je helm, met je mede-speleologen en de geruststellende begeleider van R2G.


Geen ervaring nodig

Hoe uitdagend deze activiteit ook is, toch heb je er geen enkele ervaring voor nodig. Je krijgt alle uitleg, materiaal en instructies van onze collega en dan kunnen jij en je groep van start. Je leert goed te focussen en te vertrouwen op jezelf en de ander. Samen zo’n grottenroute afleggen is echt een bijzondere en indrukwekkende ervaring. Probeer het ook eens uit!

Een sessie of cursus speleologie duurt ongeveer 2 uur. Dit hangt af van de groepsgrootte en de door jullie gewenste grottenroute. Informeer vrijblijvend welke sessie of cursus het beste past bij jouw fysiek en mentaal sportieve middag. En heb je nog andere vragen of wensen, neem ook dan gerust contact op: via e-mail of 06 - 1582 8289. Wij staan voor je klaar!

Speleologie donker SPECIAAL!

Speleologie is:

 • Geschikt voor iedereen, jong en oud
 • Ideaal gezins-, bedrijfs- of teamuitje
 • Weg met stress en dagelijkse sleur!
 • Je traint je hele lichaam én je geest
 • Voel (ont)spanning, controle, genot
 • Onze instructeurs zijn zeer ervaren
 • Veiligheid staat te allen tijde voorop


€ 35,00 per persoon vanaf 10 personen

Speleologie algemeen:

 • Locatie: Belgische Ardennen (uurtje van Maastricht)
 • Duur vanaf 2 uur
 • Minimale groepsgrootte is 10 personen
 • Minimum leeftijd is 12 jaar
 • Wij raden af waardevolle spullen mee te nemen (zoals paspoorten, reischeques, juwelen, enz.)
 • Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor verlies en/of beschadiging van persoonlijke eigendommen en bezittingen van klanten tijdens activiteiten

Boek nu Speleologie in de omgeving van Maastricht

Voor meer informatie over Speleologie in de omgeving van Maastricht, of om een reservering te maken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het onderstaande inlichtingenformulier gebruiken.

BOEK UW PERFECT DAGJE UIT!

Don't delay, call Rens at Ready To Go Outdoors today!
0031(0)615828289

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *