GPS-tochten & Kaart- en kompastochten

GPS-tochten & Kaart- en kompastochten rondom Maastricht en Valkenburg, GPS-tochten & Kaart- en kompastochten Zuid-Limburg en Belgisch Limburg


“Verdwalen is geen optie!”

GPS-tochten & Kaart- en kompastochten

Wandelen in de natuur, rondkijken en genieten, dat is écht jouw ding. Geef die sportieve buitendag eens een bijzonder tintje door je route te lopen op basis van GPS-coördinaten of een kaart met kompas. Door de vele ‘waypoints’ op onze handheld GPS-apparaten te volgen maak je prachtige tochten. Of doe het lekker op de ‘analoge’ manier, met kaart en kompas!

Je doet het samen!

Het speelse en tegelijkertijd leerzame karakter van deze activiteit maakt wandelen met GPS of met kaart en kompas zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, maar ook voor een groep vrienden of een bedrijfsteam. Je doet het samen en dat geeft een gedeeld gevoel van prestatie, gedeeld plezier, teambuilding en bovenal veel buitenplezier. Dus probeer het eens!

Veiligheid en plezier staan bij ons hoog in het vaandel. Uw groep wordt daarom voorzien van uitstekende GPS-apparatuur of kompassen en kaarten. Bovendien krijgt u van onze ervaren collega die de activiteit begeleidt vooraf een duidelijke uitleg. Verdwalen zal dus onmogelijk zijn. Maar je moet wel alert blijven en je oriënteren!

Het leuke van deze activiteiten is dat je helemaal geen ervaring nodig hebt. Onze collega geeft je alle uitleg, materialen en instructies die je nodig hebt en daarna kun je veilig aan de slag. Je leert samenwerken, focussen, coördinaten, windrichtingen en kaarten lezen, en vertrouwen op je nieuw verworven kennis en die van je groep. Ont-stress en geniet samen!


Activiteit of cursus

GPS-tours & kaart- en kompastours bieden wij aan als sportieve activiteit, maar ook als cursus. In beide gevallen krijgt u professionele begeleiding, zodat u veilig kunt deelnemen. Natuurlijk kunt u deze activiteiten ook eerst uitproberen. Bevalt het u, schrijf u dan in voor de cursus en verbeter uw vaardigheden op het gebied van GPS, kompas en kaartlezen verder.

De activiteit en de GPS- of kompascursus duren ongeveer 3 tot 5 uur. Dit is afhankelijk van de gewenste routelengte en de moeilijkheidsgraad. Informeer gerust welke route of afstand het beste bij uw sportieve middag past. En heeft u andere vragen of wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: via e-mail of 06 - 1582 8289. Wij zijn u graag van dienst!

Onze GPS of kaart en kompas tochten zijn zeer speciaal!

GPS of kaart en kompas tocht is:

 • Geschikt voor iedereen, jong en oud
 • Ideaal gezins-, bedrijfs- of teamuitje
 • Weg met stress en dagelijkse sleur!
 • Je traint je hele lichaam én je geest
 • Voel (ont)spanning, controle, genot
 • Onze instructeurs zijn zeer ervaren
 • Veiligheid staat te allen tijde voorop


Vanaf € 10,00 per persoon voor groepen vanaf 6 personen
GPS wandeling met gids € 15,00 per persoon voor groepen vanaf 6 personen.

GPS of kaart en kompas tocht algemeen:

 • Duur vanaf 3 uur
 • Minimale groepsgrootte is 6 personen
 • Groepskorting is mogelijk
 • Wij raden af waardevolle spullen mee te nemen (zoals paspoorten, reischeques, juwelen, enz.)
 • Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor de bezittingen van de klanten.
 • Minimum leeftijd is 12 jaar

Boek nu GPS-tochten & Kaart- en kompastochten in de omgeving van Maastricht

Voor meer informatie over GPS-tochten & Kaart- en kompastochten in de omgeving van Maastricht, of om een reservering te maken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het onderstaande inlichtingenformulier gebruiken.

BOEK UW PERFECT DAGJE UIT!

Don't delay, call Rens at Ready To Go Outdoors today!
0031(0)615828289

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *

Wandelend

Loperswol
Met Loperswol® weer onbezorgd genieten van elke stap die je zet! Deze duurzame, premium Nederlandse schapenwol geeft een ongekend niveau van comfort en bescherming, door de van nature aanwezige lanoline: een duurzame voetverzorging. Het verzorgt de huid en de vezels van de wol vormen een beschermend kussentje tussen je voet en je schoen. Zo kun je blaren en schuurplekken voorkomen. Stop dat plukje loperswol in je sok en het blijft vanzelf op de pijnlijke plek zitten.Behalve het voorkomen van blaren en het bieden van comfort, fungeert Loperswol® ook als een natuurlijke teenspreider! De zachte en flexibele vezels van de schapenwol helpen de tenen te scheiden, waardoor drukpunten en wrijving duidelijk worden verminderd. Gunstig als je bijvoorbeeld last hebt van hallux valgus of hielspoor, omdat het de spanning en de kans op pijn vermindert. Helemaal ideaal dus ook voor mensen die veel moeten staan. Bovendien is Loperswol® een duurzame oplossing die je kunt hergebruiken: hergebruik het als groenbemester in de tuin of op je balkon: want natuurlijk is Loperswol® puur natuur en onbewerkt. Met een eerlijke prijs voor de schapenboer. De waarde van wol is dusdanig gedaald dat schapenboeren er zelfs op moeten toeleggen om van hun scheerwol af te komen. “Van de zotte”, in de woorden van onze schapenboer Theo. Door Nederlandse Loperswol® te bestellen, zorg jij ervoor dat schapenwol juist wel gebruikt wordt en dat boeren zoals Theo een eerlijke prijs voor hun wol krijgen. Ben je sportief een pelgrimstocht aan het lopen, de Nijmeegse Vierdaagse, het Pieterpad, genieten van een ontspannen dagtocht of een sportieve hardloper, tennisser of voetballer bent: één ding wil je vermijden - blaren, likdoorns en pijnlijke voeten. Gelukkig biedt Loperswol® de perfecte oplossing.Paar disclaimers:Loperswol® is geen geneesmiddel, maar het werkt preventief uitstekend Loperswol® is natuurlijk niet geschikt als je allergisch bent voor wolvet, ofwel lanoline Gebruik Loperswol® alleen op intacte huid, nooit direct op een open wondBewaar Loperswol droog en leg het niet in de zon Loop lekker!

€ 12,50*