GPS-tochten & Kaart- en kompastochten

GPS-tochten & Kaart- en kompastochten rondom Maastricht en Valkenburg, GPS-tochten & Kaart- en kompastochten Zuid-Limburg en Belgisch Limburg


“Verdwalen is geen optie!”

GPS-tochten & Kaart- en kompastochten

Wandelen in de natuur, rondkijken en genieten, dat is écht jouw ding. Geef die sportieve buitendag eens een bijzonder tintje door je route te lopen op basis van GPS-coördinaten of een kaart met kompas. Door de vele ‘waypoints’ op onze handheld GPS-apparaten te volgen maak je prachtige tochten. Of doe het lekker op de ‘analoge’ manier, met kaart en kompas!

Je doet het samen!

Het speelse en tegelijkertijd leerzame karakter van deze activiteit maakt wandelen met GPS of met kaart en kompas zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, maar ook voor een groep vrienden of een bedrijfsteam. Je doet het samen en dat geeft een gedeeld gevoel van prestatie, gedeeld plezier, teambuilding en bovenal veel buitenplezier. Dus probeer het eens!

Veiligheid en plezier staan bij ons hoog in het vaandel. Uw groep wordt daarom voorzien van uitstekende GPS-apparatuur of kompassen en kaarten. Bovendien krijgt u van onze ervaren collega die de activiteit begeleidt vooraf een duidelijke uitleg. Verdwalen zal dus onmogelijk zijn. Maar je moet wel alert blijven en je oriënteren!

Het leuke van deze activiteiten is dat je helemaal geen ervaring nodig hebt. Onze collega geeft je alle uitleg, materialen en instructies die je nodig hebt en daarna kun je veilig aan de slag. Je leert samenwerken, focussen, coördinaten, windrichtingen en kaarten lezen, en vertrouwen op je nieuw verworven kennis en die van je groep. Ont-stress en geniet samen!


Activiteit of cursus

GPS-tours & kaart- en kompastours bieden wij aan als sportieve activiteit, maar ook als cursus. In beide gevallen krijgt u professionele begeleiding, zodat u veilig kunt deelnemen. Natuurlijk kunt u deze activiteiten ook eerst uitproberen. Bevalt het u, schrijf u dan in voor de cursus en verbeter uw vaardigheden op het gebied van GPS, kompas en kaartlezen verder.

De activiteit en de GPS- of kompascursus duren ongeveer 3 tot 5 uur. Dit is afhankelijk van de gewenste routelengte en de moeilijkheidsgraad. Informeer gerust welke route of afstand het beste bij uw sportieve middag past. En heeft u andere vragen of wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: via e-mail of 06 - 1582 8289. Wij zijn u graag van dienst!

Onze GPS of kaart en kompas tochten zijn zeer speciaal!

GPS of kaart en kompas tocht is:

 • Geschikt voor iedereen, jong en oud
 • Ideaal gezins-, bedrijfs- of teamuitje
 • Weg met stress en dagelijkse sleur!
 • Je traint je hele lichaam én je geest
 • Voel (ont)spanning, controle, genot
 • Onze instructeurs zijn zeer ervaren
 • Veiligheid staat te allen tijde voorop


Vanaf € 10,00 per persoon voor groepen vanaf 6 personen
GPS wandeling met gids € 15,00 per persoon voor groepen vanaf 6 personen.

GPS of kaart en kompas tocht algemeen:

 • Duur vanaf 3 uur
 • Minimale groepsgrootte is 6 personen
 • Groepskorting is mogelijk
 • Wij raden af waardevolle spullen mee te nemen (zoals paspoorten, reischeques, juwelen, enz.)
 • Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor de bezittingen van de klanten.
 • Minimum leeftijd is 12 jaar

Boek nu GPS-tochten & Kaart- en kompastochten in de omgeving van Maastricht

Voor meer informatie over GPS-tochten & Kaart- en kompastochten in de omgeving van Maastricht, of om een reservering te maken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het onderstaande inlichtingenformulier gebruiken.

BOEK UW PERFECT DAGJE UIT!

Don't delay, call Rens at Ready To Go Outdoors today!
Bel 0615828289 nu.

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *