Loperswol

Productinformatie "Loperswol"
Met Loperswol® weer onbezorgd genieten van elke stap die je zet! Deze duurzame, premium Nederlandse schapenwol geeft een ongekend niveau van comfort en bescherming, door de van nature aanwezige lanoline: een duurzame voetverzorging. Het verzorgt de huid en de vezels van de wol vormen een beschermend kussentje tussen je voet en je schoen. Zo kun je blaren en schuurplekken voorkomen. Stop dat plukje loperswol in je sok en het blijft vanzelf op de pijnlijke plek zitten.

Behalve het voorkomen van blaren en het bieden van comfort, fungeert Loperswol® ook als een natuurlijke teenspreider! De zachte en flexibele vezels van de schapenwol helpen de tenen te scheiden, waardoor drukpunten en wrijving duidelijk worden verminderd. Gunstig als je bijvoorbeeld last hebt van hallux valgus of hielspoor, omdat het de spanning en de kans op pijn vermindert. Helemaal ideaal dus ook voor mensen die veel moeten staan. 

Bovendien is Loperswol® een duurzame oplossing die je kunt hergebruiken: hergebruik het als groenbemester in de tuin of op je balkon: want natuurlijk is Loperswol® puur natuur en onbewerkt. Met een eerlijke prijs voor de schapenboer. De waarde van wol is dusdanig gedaald dat schapenboeren er zelfs op moeten toeleggen om van hun scheerwol af te komen. “Van de zotte”, in de woorden van onze schapenboer Theo. Door Nederlandse Loperswol® te bestellen, zorg jij ervoor dat schapenwol juist wel gebruikt wordt en dat boeren zoals Theo een eerlijke prijs voor hun wol krijgen. 

Ben je sportief een pelgrimstocht aan het lopen, de Nijmeegse Vierdaagse, het Pieterpad, genieten van een ontspannen dagtocht of een sportieve hardloper, tennisser of voetballer bent: één ding wil je vermijden - blaren, likdoorns en pijnlijke voeten. Gelukkig biedt Loperswol® de perfecte oplossing.

Paar disclaimers:
  • Loperswol® is geen geneesmiddel, maar het werkt preventief uitstekend 
  • Loperswol® is natuurlijk niet geschikt als je allergisch bent voor wolvet, ofwel lanoline 
  • Gebruik Loperswol® alleen op intacte huid, nooit direct op een open wond
  • Bewaar Loperswol droog en leg het niet in de zon 

Loop lekker!

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


€ 12,50*

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: LO000000001
EAN: EAN: 6097436234202
Fabrikant Loperswol

  • Verstuurd met PostNL

  • ophalen, op afspraak, in Maastricht

  • 14 dagen bedenktijd voor retourneren