Zeilen....... 

zeilen Maastricht, zeilen Roermond, zeilen Zuid-Limburg


“Wind, water en woest genot”

Zeilen

Altijd al eens willen (leren) zeilen? Grijp dan nu je kans. Geniet van de snelheid, de wind in je haar, het opspattend water. Zeilen is een heerlijke activiteit om individueel of samen te doen en een ideale invulling van een sportieve middag op het water. We bieden zeiltrips aan op meren, plassen en op zee. Maak ook zo’n mooie zeiltocht op rustig of juist golvend water.

Activiteit of cursus

We bieden het zeilen aan als een sportieve activiteit, maar ook als cursus. De keus is aan jou! In beide gevallen kun je rekenen op professionele en plezierige begeleiding om veilig wind en water te trotseren. Natuurlijk kun je ook eerst eens lekker een dagje meezeilen en als het dan super bevalt, kun je alsnog kiezen voor een cursus en je zeilvaardigheden vergroten.

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze boten zijn robuust en betrouwbaar en onze ervaren mensen staan garant voor een professionele begeleiding. Eenmaal op de boot ga je aan de slag en leer je alles over gijpen, overstag gaan, vieren en aanhalen, voor de wind en aan de wind. Je bent continu lekker bezig en eenmaal ‘op stoom’ kent het genot geen grenzen!

Een middag zeilen is veel meer dan alleen sportief bezig zijn en genieten. Op het water, met de wind in het zeil en het touw in je hand, werk je aan je zelfvertrouwen, leer je samen te werken en krijg je een topgevoel van prestatie. Zeilen biedt je echt een indrukwekkende en leerzame manier om jezelf, je partner, je gezin of vrienden op een gave manier te verrassen.


Geen ervaring nodig

Het mooie van deze uitdagende activiteit is dat je er toch geen ervaring voor nodig hebt. Je krijgt alle uitleg van onze medewerker en dan kun je al snel van start gaan. Je leert terwijl je doet, door goed op te letten, te luisteren en te vertrouwen op jezelf en op de ander. Bij het zeilen gebruik je je hele lichaam en werk je dus flink aan je gezondheid en (mentale) fitheid.

en sessie of cursus zeilen duurt meestal ongeveer 3 tot 4 uur. Een en ander hangt af van de groepsgrootte en de door jou gewenste routelengte. Informeer vrijblijvend welke sessie of cursus het beste past bij jouw sportieve middag. En heb je nog andere vragen of wensen, neem ook dan gerust contact op: via e-mail of 06 - 1582 8289. Wij staan voor je klaar!

ZEILEN MET DE WIND IN JE HAREN!

Zeilen is:

 • Geschikt voor iedereen, jong en oud
 • Gaaf partner-, gezins- of vriendenuitje
 • Weg met stress en dagelijkse sleur!
 • Je traint je spieren en je conditie
 • Ontspan en geniet op het water
 • Onze instructeurs zijn zeer ervaren
 • Veiligheid staat te allen tijde voorop


€ 65,00 per persoon vanaf 3 personen

Zeilen algemeen:

 • Duur vanaf 3 uur
 • Minimale groepsgrootte is 3 personen
 • Groepskorting is mogelijk
 • Wij raden af waardevolle spullen mee te nemen (zoals paspoorten, reischeques, juwelen, enz.)
 • Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor de bezittingen van de klanten.
 • Minimum leeftijd is 12 jaar

Boek nu het Zeilen in de omgeving van Maastricht

Voor meer informatie over Zeilen in de omgeving van Maastricht, of om een reservering te maken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het onderstaande inlichtingenformulier gebruiken.

BOEK UW PERFECT DAGJE UIT!

Don't delay, call Rens at Ready To Go Outdoors today!
0031(0)615828289

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *