Rapide Dons Wash

€ 12,00*

Inhoud: 300 Milliliter

Beschikbaar in 10 dagen, levertijd 6-9 dagen

Productnummer:
RA1055090RDW
EAN:
8714666055091
Fabrikantnummer:
1055090
Fabrikant
Rapide B.V.
Productinformatie "Rapide Dons Wash"
Rapide Down/Dons Wash is een speciaal ontwikkeld wasmiddel, voor de reiniging van dons gevulde materialen zoals kleding, dekbedden en slaapzakken en andere uitrusting. Het heeft een unieke 4-voudige werking: verwijdert geurtjes, vuil en huidvet uit het materiaal, houdt het dons fris en zacht, herstelt de waterafstotende werking en de luchtigheid van het dons en herstelt de ademende eigenschappen. 

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden en het wasbakje goed vrij maken van restanten wasmiddelen. Doseer 50 ml down wash ( voor 1 kledingstuk ) en ca. 125 ml voor 1 slaapzak/dekbed in het wasbakje en kies een 30° wasprogramma voor tere weefsels. Raadpleeg altijd eerst het wasvoorschrift op het textiellabel!
Voor de handwas gebruikt u 50 ml op ca. 25 liter water. 

Tip: bevestig de ene mouw of pijp aan de andere om “binnenste buiten draaien“ te voorkomen tijdens behandeling , ritsen of klittenband sluiten. Extra naspoelen om wasmiddelen volledig te verwijderen. Centrifugeren tot het materiaal druipdroog is. Bij gebruik van een droger de laagste temperatuur gebruiken. Een tennisbal toevoegen om het dons goed egaal te verdelen. Daarna liggend laten drogen op droogrek en regelmatig opschudden voor een goede dons verdeling 

Waarschuwing: Gevaar voor ernstig oogletsel. Vermijd contact met de ogen. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. Bij inslikken niet het braken opwekken, direct een arts raadplegen en de verpakking of het etiket tonen. Buiten bereik van kinderen houden. De oppervlakteactieve stoffen in dit preparaat voldoen aan de criteria voor biologische afbreekbaarheid. (detergentenverordening ECno 648/2004).

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.