Via ferrata & Tyrolienne

Via ferrata & Tyrolienne in Belgisch Limburg, Via ferrata & Tyrolienne in Duitsland


“Voel die enorm vette kick!”

Via ferrata & Tyrolienne

Via ferrata – letterlijk ‘ijzeren weg’ – is een met staalkabels uitgezet klimparcours langs een rots. Bij R2G maken we deze uitdagende activiteit geschikt voor (bijna) iedereen. We zorgen voor veilige materialen (klimgordel, carabiners, helm) en duidelijke instructies. Deze aanpak zorgt ervoor dat ook onervaren klimmers probleemloos de via ferrata kunnen bedwingen.

De tyrolienne is een enigszins verglijkbaar parcours, alleen ga je nu niet langs een rotswand maar beweeg je ‘horizontaal’ tussen twee hoge punten. Veilig vastgegespt in een gordel hang je aan een touw of kabel en trek je jezelf voort. Het is feitelijk het spannende broertje van de tokkelbaan. Deze sportieve en uitdagende activiteit geeft je zeker een vette kick!

Activiteit of cursus

We bieden via ferrata en tyrolienne aan als sportieve activiteit, maar ook als cursus. Aan jou de keuze! In beide gevallen krijg je goede begeleiding om veilig te kunnen deelnemen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eerst eens (een van) de activiteit(en) uit te proberen. Bevalt het je, schrijf je dan in voor een cursus en vergroot je klimvaardigheden verder.

Veiligheid staat voorop in al onze sessies. We werken alleen met kwaliteitsmaterialen en met ervaren collega’s die de activiteiten professioneel begeleiden. Het enige wat jij nodig hebt zijn stevige schoenen. Ervaar ook de voordelen van een middagje de via ferrata of de tyrolienne bedwingen. Je krijgt een gevoel van prestatie, teambuilding en gedeeld plezier.


Geen ervaring nodig

Het mooie van deze twee activiteiten is dat je er geen ervaring voor nodig hebt. Je krijgt alle uitleg en instructies van onze collega, je krijgt hulp bij het aantrekken van de klimgordel en al snel klim en ‘tokkel’ je zelf voort! Je leert te focussen, je ademhaling te gebruiken en lichaam en geest op één lijn te brengen. Dit alles werkt stressverlagend en verhoogt je welbevinden.

Een sessie of cursus via ferrata of tyrolienne duurt tussen de 1 en 3 uur. Een en ander hangt af van de groepsgrootte en de door jou gewenste activiteit(en). Informeer vrijblijvend welke sessie of cursus het beste past bij jouw sportieve middag. En heb je nog andere vragen of wensen, neem ook dan gerust contact op: via e-mail of 06 - 1582 8289. Wij staan voor je klaar!

VIA FERRATE & TYROLIENNE IS HEEL SPECIAAL!

Via ferrata & Tyrolienne is:

 • Geschikt voor iedereen, van 7 - 77
 • Ideaal gezins-, bedrijfs- of teamuitje
 • Weg met stress en dagelijkse sleur!
 • Je traint je hele lichaam én je geest
 • Voel (ont)spanning, controle, genot
 • Onze instructeurs zijn zeer ervaren
 • Veiligheid staat te allen tijde voorop


€ 30,00 per persoon vanaf 6 personen

Via ferrata & Tyrolienne algemeen:

 • Locatie: Belgische Ardennen 
 • Duur vanaf 2 uur
 • Minimale groepsgrootte is 12 personen
 • Groepskorting is mogelijk
 • Wij raden af waardevolle spullen mee te nemen (zoals paspoorten, reischeques, juwelen, enz.)
 • Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor de bezittingen van de klanten.
 • Minimum leeftijd is 12 jaar

Boek nu Via ferrata & Tyrolienne in de nabije omgeving van Maastricht

Voor meer informatie over Via ferrata & Tyrolienne in de nabije omgeving van Maastricht, of om een reservering te maken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het onderstaande inlichtingenformulier gebruiken.

BOEK UW PERFECT DAGJE UIT!

Don't delay, call Rens at Ready To Go Outdoors today!
0031(0)615828289

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *