Mountainbiken & Kids ATB.......  op locatie 

Mountainbiken & Kids ATB Maastricht, Mountainbiken & Kids ATB Valkenburg, Mountainbiken & Kids ATB Zuid-Limburg, Mountainbiken & Kids ATB Belgisch Limburg


““Lekker knallen op de mooiste paden!””

Mountainbiken & Kids

Zoeven op de vlakke stukken, ploeteren op de blubberpaden, stoempen in de heuvels! Dat maakt mountainbiken zo geweldig leuk voor jong en oud. Samen met je gezelschap ben je heerlijk sportief buiten bezig en werk je volop aan je gezondheid, uithoudingsvermogen en kracht. Ook zonder ervaring op een mountainbike of ATB ga je een geweldige dag hebben!

Activiteit of cursus

We bieden Mountainbiken & Kids ATB aan als sportieve activiteit, maar ook als cursus. De keus is aan jou! In beide gevallen kun je rekenen op professionele begeleiding en coaching. Natuurlijk kun je deze fietsactiviteit ook eerst eens rustig een dagje uitproberen. Bevalt het en wil je je fiets- en stuurtechnieken verder uitbouwen, dan kies je alsnog voor een cursus.

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze mountainbikes (MTB) en all-terrain bikes (ATB) zijn van hoge kwaliteit. Dankzij dagelijks onderhoud schakelen en remmen ze optimaal. En natuurlijk krijgt iedereen ook een goede helm. Onze ervaren mensen staan bovendien garant voor een professionele begeleiding en hebben veel oog voor de veiligheid en het plezier van de kids.

Een mooie dag mountainbiken of ATB’en – in eigen land of in de Ardennen – is een heerlijke ervaring. Allereerst heb je samen dikke pret en daarnaast ervaar je een gevoel van prestatie, van zelfvertrouwen en van familiale of collegiale teambuilding. Dus probeer het ook eens uit: lekker knallen in de mooie natuur, als verjaardags-, gezins- of teamuitje of puur voor de lol!


Geen ervaring nodig

Het mooie van biken is dat je er geen enkele specifieke ervaring voor nodig hebt. Je krijgt alle uitleg van onze medewerkers, je krijgt een topfiets en helm en dan kun je van start. Er zijn geschikte routes voor iedereen, beginners en gevorderden. Het enige wat jij nodig hebt is een béétje lef en veel goede zin. Je oefent je hele lichaam en je reflexen en ervaart heerlijke vrijheid.

Een sessie of cursus MTB’en of ATB’en duurt meestal zo’n 3 tot 5 uur. Een en ander hangt af van de groepssamenstelling en de gewenste route(s). Informeer vrijblijvend welke sessie of cursus het beste past bij jouw sportieve middag. En heb je nog andere vragen of wensen, neem ook dan gerust contact op: via e-mail of 06 - 1582 8289. Wij staan voor je klaar!

mountainbiken of ATB’en SPECIAAL!

mountainbiken of ATB’en is:

 • Geschikt voor iedereen, jong en oud
 • Ideaal gezins-, bedrijfs- of teamuitje
 • Weg met stress en dagelijkse sleur!
 • Je traint ongemerkt je hele lichaam
 • Voel (ont)spanning, controle, genot
 • Onze instructeurs zijn zeer ervaren
 • Veiligheid staat te allen tijde voorop


€ 29,00 per persoon vanaf 6 personen
Kids ATB vanaf € 15,00 vanaf 6 personen

mountainbiken of ATB’en algemeen:

 • Locatie: Belgische Ardennen
 • Duur vanaf 3 uur
 • Minimale groepsgrootte is 12 personen
 • Groepskorting is mogelijk
 • Wij raden af waardevolle spullen mee te nemen (zoals paspoorten, reischeques, juwelen, enz.)
 • Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor de bezittingen van de klanten.
 • Minimum leeftijd is 12 jaar
MOUNTAINBIKE VERHUUR 19,50
1/2 dag (4 uur) garantie 50,- 

Boek nu mountainbiken of ATB’en in de omgeving van Maastricht

Voor meer informatie over mountainbiken of ATB’en in de omgeving van Maastricht, of om een reservering te maken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het onderstaande inlichtingenformulier gebruiken.

BOEK UW PERFECT DAGJE UIT!

Don't delay, call Rens at Ready To Go Outdoors today!
0031(0)615828289

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *