BOOGSCHIETEN.......  op locatie 

Boogschieten Maastricht, Boogschieten Valkenburg, Boogschieten Zuid-Limburg, Boogschieten Belgisch Limburg


“Zit in jou ook een Willem Tell?”

Boogschieten

Boogschieten is een ideale sport voor alle leeftijden. Iedereen kan het: je moeder, je opa, je kinderen, je collega’s en zelfs je nurkse puber. Dankzij ons professionele materiaal en de heldere uitleg van onze instructeurs heeft jouw gezelschap al heel snel de smaak te pakken. Pijl na pijl zoeft richting doel en de scores lopen op. Niemand zal nog willen stoppen!

Activiteit of groepscursus 

We bieden het boogschieten aan als een sportieve activiteit, maar ook als cursus. Aan jou de keuze! In beide gevallen krijg je goede begeleiding om veilig te kunnen schieten. Natuurlijk kun je ook ervoor kiezen om eerst een middagje gezellig het boogschieten uit te proberen. Bevalt het je, schrijf je dan in voor een cursus en vergroot je schietvaardigheden verder.

Veiligheid staat voorop in al onze sessies. We werken alleen met kwaliteitsbogen en met ervaren collega’s die het boogschieten professioneel begeleiden. Alle schietactiviteiten zijn daarmee geschikt voor jong en oud, voor handig en wat minder handig. Kies zelf of je wilt oefenen met een coach, plezier wilt maken als team of een heuse wedstrijd wilt schieten.

Wat je ook kiest, je leert talrijke voordelen kennen door een middag, als familie of als (bedrijfs)team te boogschieten. Om maar wat te noemen: gedeeld plezier, gevoel van prestatie, groeiend zelfvertrouwen, teambuilding en bovenal dikke pret. Dus probeer het ook eens uit, als verjaardagsfeestje, als gezins- of teamuitje of gewoon puur voor de lol!


Geen ervaring nodig

Het mooie van boogschieten is ook dat je er geen enkele ervaring voor nodig hebt. Je krijgt alle uitleg en instructies van onze collega, je pakt de boog, legt een pijl op, spant de pees en laat los. Je leert ontspannen en focussen, je ademhaling te gebruiken en lichaam en geest op één lijn te brengen. Dit alles werkt stressverlagend en draagt bij aan je hele welbevinden.

Een sessie of cursus boogschieten duurt tussen de 2 en 3 uur. Een en ander hangt af van de groepsgrootte en de door jou gewenste activiteit(en). Informeer vrijblijvend welke sessie of cursus het beste past bij jouw sportieve middag. En heb je nog andere vragen of wensen, neem ook dan gerust contact op: via e-mail of 06 - 1582 8289. Wij staan voor je klaar!

BOOGSCHIETEN IS SPECIAAL!

Boogschieten is:

 • Geschikt voor iedereen, van 7 - 77
 • Ideaal gezins-, bedrijfs- of teamuitje
 • Weg met stress en dagelijkse sleur!
 • Je traint je hele lichaam én je geest
 • Voel (ont)spanning, controle, genot
 • Onze instructeurs zijn zeer ervaren
 • Veiligheid staat te allen tijde voorop


€ 20,00 per persoon voor groepen vanaf 8 personen

Boogschieten algemeen:

 • Duur vanaf 2 uur
 • Minimale groepsgrootte is 8 personen
 • Bij grotere groepen is groepskorting mogelijk
 • Wij raden af waardevolle spullen mee te nemen (zoals paspoorten, reischeques, juwelen, enz.)
 • Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor de bezittingen van de klanten.
 • Minimum leeftijd is 12 jaar

Boek nu Boogschieten in de omgeving van Maastricht

Voor meer informatie over Boogschieten in de omgeving van Maastricht, of om een reservering te maken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het onderstaande inlichtingenformulier gebruiken.

BOEK UW PERFECT DAGJE UIT!

Don't delay, call Rens at Ready To Go Outdoors today!
0031(0)615828289

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *