Kayak & Kanoën

Kayak & Kanoën Maastricht, Kayak & Kanoën Zuid-Limburg, Kayak & Kanoën Belgisch Limburg


“Peddelen met je pa of personeel”

Kayak & Kanoën 

Heerlijk peddelen op het water, zonnetje erbij en gáán. Kajakken is een superactiviteit om sámen te doen en een ideale invulling van een sportieve middag in de buitenlucht. Kies voor de mooiste peddeltrips in Nederland en België, op mooi vlak of juist wat wilder water. In de kajak ben je niet alleen lekker buiten, maar werk je ook volle bak aan een gezond lichaam!

Activiteit of cursus

We bieden het kajakken aan als een sportieve activiteit, maar ook als cursus. De keus is aan jou! In beide gevallen kun je rekenen op professionele begeleiding en plezierige coaching. Natuurlijk kun je deze activiteit ook eerst eens rustig een dagje uitproberen. Bevalt het je en wil je je peddelvaardigheden verder uitbouwen, kies dan alsnog voor een kajakcursus.

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze kajakken zijn robuust en stevig en onze ervaren mensen staan garant voor een professionele uitleg en begeleiding. Eenmaal in jouw kajak, pak je de peddel en steekt die om en om links en rechts in het water. Het tempo is geheel aan jou en dat maakt deze activiteit voor iedereen geschikt. Het enige wat jij nodig hebt is goede zin!

Een middag kajakken in Nederland of de Ardennen levert je talrijke voordelen op. Sowieso heb je dikke pret en daarnaast ervaar je een gevoel van prestatie, van zelfvertrouwen en van familiale of collegiale teambuilding. Kajakken is kortom een vrolijke en sportieve manier om een verjaardag of personeelsfeest te vieren of lekker te genieten met je vrienden of gezin.


Geen ervaring nodig

Het mooie van deze activiteit is dat je er geen enkele ervaring voor nodig hebt. Je krijgt alle benodigde uitleg van onze medewerkers en dan kun je al heel snel van start gaan. Je leert peddelen en sturen, je spieren goed te gebruiken en te vertrouwen op jezelf en op de ander. Je oefent je hele lichaam, raakt al je stress kwijt en werkt dus volop aan je gezondheid.

Een sessie of cursus kajakken duurt meestal ongeveer 3 tot 4 uur. Een en ander hangt af van de groepsgrootte en de door jou gewenste routelengte. Informeer vrijblijvend welke sessie of cursus het beste past bij jouw sportieve middag. En heb je nog andere vragen of wensen, neem ook dan gerust contact op: via e-mail of 06 - 1582 8289. Wij staan voor je klaar!

KAYAKKEN & KANOËN IS SPECIAAL!

Kayakken en Kanoën is:

 • Geschikt voor iedereen, jong en oud
 • Ideaal gezins-, bedrijfs- of teamuitje
 • Weg met stress en dagelijkse sleur!
 • Je traint je hele lichaam én je geest
 • Ontspan en geniet op het water
 • Onze instructeurs zijn zeer ervaren
 • Veiligheid staat te allen tijde voorop


€ 19,00 per persoon vanaf 6 personen

Kayakken en Kanoën algemeen:

 • Locatie: Belgische Ardennen
 • Duur vanaf 3 uur
 • Minimale groepsgrootte is 12 personen
 • Groepskorting is mogelijk
 • Wij raden af waardevolle spullen mee te nemen (zoals paspoorten, reischeques, juwelen, enz.)
 • Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor de bezittingen van de klanten.
 • Minimum leeftijd is 12 jaar

Boek nu Kayakken en Kanoën in de omgeving van Maastricht

Voor meer informatie over Kayakken en Kanoën in de omgeving van Maastricht, of om een reservering te maken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het onderstaande inlichtingenformulier gebruiken.

BOEK UW PERFECT DAGJE UIT!

Don't delay, call Rens at Ready To Go Outdoors today!
0031(0)615828289

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *