Rapide Leather Wash

€ 12,50*

Inhoud: 300 Milliliter

Beschikbaar in 10 dagen, levertijd 6-9 dagen

Productnummer:
RA1055110RLW
EAN:
8714666055107
Fabrikantnummer:
1055110
Fabrikant
Rapide B.V.
Productinformatie "Rapide Leather Wash"
Rapide Leather Wash is het speciaal geconcentreerd wasmiddel voor leer, leder, suède, nubuck, wol, lamsvel en combinaties van deze materialen, zowel voor de handwas als de wasmachine. Rapide Leather Wash reinigt met zorg en finesse, heeft een terug- vettende, voedende werking op het materiaal en frist de kleur op. Lees altijd eerst goed de wasvoorschriften in het label van de kleding.

Gebruiksaanwijzing machinewas: het flacon schudden voor gebruik. Wasbakje schoonmaken van wasmiddel- resten. Gebruik 50ml. leather wash en kies het wolwasprogramma en was maximaal op 30° (raadpleeg waslabel!). Controleer of alle wasmiddelresten goed zijn verwijderd, anders nogmaals naspoelen. Drogen; suède en nubuck bij voorkeur in de wasdroger laten drogen, dit geeft een zachtere grip aan het materiaal. (niet in de zon laten drogen). Nadat het suède/nubuck materiaal droog is, borstelen met een suèdeborstel zodat het materiaal weer zacht aanvoelt. Wol en leder bij kamertemperatuur liggend of hangend laten drogen en regelmatig omdraaien. Nadat het leder geheel droog is, nabehandelen met lederdressing of lederwas, zodat het leer weer soepel aanvoelt. Dit geeft het tevens bescherming. 

Gebruiksaanwijzing handwas: gebruik ca. 25 ml. op 10 liter water, het materiaal regelmatig onderdompelen en daarna goed uitspoelen tot het water weer helder ziet. Voor drogen zie boven.

Waarschuwing: gevaar voor ernstig oogletsel. Vermijd contact met de ogen. Bij aanraking met de ogen onmiddelijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. Bij inslikken niet het braken opwekken, direct een arts raadplegen en de verpakking op het etiket tonen. Buiten bereik van kinderen houden.

Tip: Was wollen kleding zo min mogelijk: luchten is vaak al voldoende! Om prikkende wollen stoffen zachter te maken: laat de wollen kleding 4 uur in koud water met keukenazijn staan weken (verhouding 1 Liter azijn op 10 Liter water, let op met teveel azijn of veel langer laten weken: dan vervagen de kleuren in plaats van het helpen fixeren van de kleuren). Spoel de kleding daarna met de hand onder de koudwater kraan. En was het met 20ml Rapide Leather Wash voor de frisse geur, op een wolwasprogramma of met de hand. 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.