Boulderen

Boulderen Maastricht, Boulderen Heerlen, Boulderen Sittard, Boulderen Zuid-Limburg, Boulderen Belgisch Limburg


“Krijg een rotsvast geloof in jezelf!”

Boulderen

Rotsblokken beklimmen in de vrije natuur! Dat geeft je een geweldig gevoel van prestatie en is ook nog eens ontzettend leuk om te doen. En het mooie van deze activiteit is: je kunt bij ons meteen meedoen, ook als je nog nooit eerder hebt geklommen. Onze instructeurs zijn er om jou te helpen aan boulder-ervaring en je zo een onvergetelijke rotsklimdag te bezorgen.

Activiteit of cursus

We bieden het boulderen aan als een sportieve activiteit, maar ook als cursus. De keus is aan jou! In beide gevallen kun je rekenen op professionele begeleiding en individuele coaching. Natuurlijk kun je deze klimactiviteit ook eerst eens rustig een dagje uitproberen. Bevalt het en wil je je boulder-vaardigheden verder uitbouwen, dan kies je alsnog voor een cursus.

Veiligheid staat bij ons voorop. Zeker omdat boulderen gebeurt zonder touwen en zekering. Onze ervaren mensen staan garant voor een professionele begeleiding. Elke klimmer wordt gevolgd en vanzelfsprekend gebruiken we goede valmatten. Deze activiteit is dus veilig én geschikt voor iedereen. Het enige wat jij nodig hebt is een beetje lef en heel veel goede zin.

Een middag boulderen in de Ardennen levert je talrijke voordelen op. Allereerst heb je dikke pret en daarnaast ervaar je een gevoel van prestatie, van groeiend zelfvertrouwen en van familiale of collegiale teambuilding. Dus probeer het ook eens uit: een middag of een cursus boulderen in de natuur, als verjaardagsfeestje, als gezins- of teamuitje of puur voor de lol!


Geen ervaring nodig

Het mooie van deze activiteit is dat je er geen enkele ervaring voor nodig hebt. Je krijgt alle benodigde uitleg van onze medewerkers en dan kun je al heel snel van start gaan. Je leert ontspannen en focussen, je ademhaling te gebruiken en te vertrouwen op jezelf en op de ander. Je oefent je hele lichaam, werkt volop aan je gezondheid én raakt al je stress kwijt.

Een sessie of cursus boulderen duurt meestal ongeveer 3 uur. Een en ander hangt af van de groepsgrootte en de door jou gewenste activiteit(en). Informeer vrijblijvend welke sessie of cursus het beste past bij jouw sportieve middag En heb je nog andere vragen of wensen, neem ook dan gerust contact op: via e-mail of 06 - 1582 8289. Wij staan voor je klaar!

BOULDEREN UITDAGEND SPECIAAL!

Boulderen is:

 • Geschikt voor iedereen, jong en oud
 • Ideaal gezins-, bedrijfs- of teamuitje
 • Weg met stress en dagelijkse sleur!
 • Je traint ongemerkt je hele lichaam
 • Voel (ont)spanning, controle, genot
 • Onze instructeurs zijn zeer ervaren
 • Veiligheid staat te allen tijde voorop

€ 22,50 per persoon vanaf 3 personen

Boulderen algemeen:

 • Duur vanaf 2 uur
 • Een-op-een training mogelijk
 • Groepskorting vanaf 12 personen mogelijk
 • Wij raden af waardevolle spullen mee te nemen (zoals paspoorten, reischeques, juwelen, enz.)
 • Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor de bezittingen van de klanten.
 • Minimum leeftijd is 12 jaar

Boek nu Boulderen in de omgeving van Maastricht

Voor meer informatie over Boulderen in de omgeving van Maastricht, of om een reservering te maken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het onderstaande inlichtingenformulier gebruiken.

BOEK UW PERFECT DAGJE UIT!

Don't delay, call Rens at Ready To Go Outdoors today!
0031(0)615828289

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *