Wie zijn we?

Wij zijn een klein bedrijf van gepassioneerde mensen. Ieder van ons voegt zijn eigen unieke waarde toe aan de rest van het team. We zijn positief, eerlijk, moedig en vastberaden om het beste van onszelf te geven en alleen de meest uitzonderlijke ervaringen te creëren.

We werken aan onze droom van een Outdoor Adventure Experience Center, om je een onvergetelijke User Experience aan te kunnen bieden.

Onder aan deze pagina staan de eigenaargegevens zoals die vermeld zijn bij de Kamer van Koophandel.


Wat doen we?

Wij creëren gave outdoor ervaringen en geven je de middelen om die ervaringen te bereiken. Wij combineren mogelijkheden met effectiviteit.

Wij helpen je om je product te kiezen en te leren gebruiken op een manier die het intuïtief, onvergetelijk en effectief maakt. Wij bieden je een onvergetelijke User Experience.

Nieuwe uitdagingen motiveren ons om te handelen en voortdurend voor jou op zoek te gaan naar nieuwe en verbeterde oplossingen. We zijn zeer gepassioneerd door ons werk. Dat is waarom we graag die paar extra stappen voor je zetten, terwijl jij jouw doelen bereikt en nieuwe trends zet.

TEAM

Remco Gerbrands

Onze vindingrijke creator.
Remco bruist van de ideeën. Als vernieuwer verzint hij met gemak meerdere oplossingen voor hetzelfde probleem. Ook al lijkt er in sommige ideeën geen doel of samenhang te bestaan, hij ziet er altijd wel een nieuwe kans in. Remco’s vindingrijkheid levert tal van ideeën op, maar de uitdaging zit ’m in het organiseren ervan. Dat vereist voorbereiding, inzet, veiligheid en zekerheid en daarom werkt hij nu het liefst stap voor stap met kaders en structuur hieraan verder.

Rens Schreurs

Onze sociale communicator.
Rens leeft zich in anderen in en weet gevoelsmatig de behoeften en wensen van mensen boven water te krijgen. Hij beoordeelt zorgvuldig elke situatie op sterke en zwakke punten. Daarnaast geeft hij snel feedback om duidelijk te maken wat er eventueel verbeterd kan worden en is hij bovenal trots op het vakmanschap in het werk.

Betrokkenheid en vriendschap

De beste herinneringen ontstaan door vriendschap. Daarom behandelen wij je liever niet als zomaar een klant, maar liever als een vriend. We praten, we luisteren, we antwoorden op je behoeften. We zetten in op een eerlijke en eenvoudige communicatie.
Wij geloven dat vertrouwen opbouwen gebeurt door de betrokkenheid van ons handelen. Die betrokkenheid is de sleutel tot jouw succes. Daarom geven wij altijd 100%! Alleen zo kunnen we jou en anderen volop inspireren.

R2G, Remco & Rens: het begin


OVER KLIMMEN, ZEILEN, KLEREN, BBQ EN DAT BIERTJE ...

OF OVER SAMEN GENIETEN EN PLEZIER MAKEN ...

... het Outdoor Leven

Door Outdoor Adventure, de avonturen in de extreme sporten, leer je mensen vaak beter kennen. Je ontdekt dezelfde wensen, interesses, en soms dezelfde ideeën.

Het kleine begin

Elkaar leren kennen, dat is waterscouting, klimmen, zeilen, muziek, BBQ en het biertje voor Remco en Rens. Een kompastocht door Maastricht, vaker boulderen en werken in de outdoor retail: een eigen idee vormen van wat je wilt doen.
Hoe je het wilt doen en voor wie zijn vragen die er vervolgens toe leiden dat er plannen worden gemaakt als vrienden, als ondernemers. Plannen om samen te werken, plannen om beter aan te sluiten bij de vragen over activiteiten en producten. Plannen die vaste vorm hebben aangenomen bij een biertje, bij het contact met klanten, outdoor liefhebbers, klimmers, zeilers, maar ook bij leveranciers en producenten.

De eerste stappen

Ons idee groeit: Na ISPO Outdoor 2019 in München is het nu doorgaan met het volle momentum: aanpakken, afspraken maken en het dóén! Het organiseren van het klimmen, het geven van instructie, samen zeilen, sporten en de beste producten willen gebruiken. Het zorgt er nu ook voor dat we steeds meer vragen krijgen over de producten, over een eigen faciliteit, een eigen plek.
Dus die zijn we nu aan het opbouwen, flexibel, open, eerlijk en duurzaam. Heel gericht opbouwen, want wij zijn: Ready To Go Outdoors!


Ready To Go Outdoors

Ons nabije doel?


Niet wachten tot jij als klant naar ons toe komt, want wij komen naar jou.