Rapide Tech Wash

€ 10,50*

Inhoud: 300 Milliliter

Direct beschikbaar, levertijd 3-5 dagen

Productnummer:
RA1055086TWA
EAN:
8714666055084
Fabrikantnummer:
1055086
Fabrikant
Rapide B.V.
Productinformatie "Rapide Tech Wash"
Rapide Tech Wash is een speciaal geconcentreerd wasmiddel voor waterafstotende en waterdichte kleding (hardshell en  softshell), die de specifieke eigenschappen van technische stoffen in stand houdt. Dit wasmiddel is milder dan een algemeen gebruikt wasmiddel en geschikt voor het reinigen van membramen als Gore-Tex of Texapore. Rapide Tech Wash heeft een unieke 3-voudige werking: het reinigt, revitaliseert het ademend vermogen van het materiaal en onderhoud de waterafstotende eigenschappen. Het houdt je kleding in conditie en geeft het een langere levensduur.

Gebruiksaanwijzing: Flacon altijd goed schudden. Trommel en wasbakje goed vrij maken van andere wasmiddelresten. Leg daarna het kledingstuk in de trommel en doe er 40 ml. Tech Wash in het wasbakje. Kies het 30°C of 40°C hoofdwasprogramma.(raadpleeg altijd het wasvoorschrift op het textiellabel). Na afloop zeer goed naspoelen om wasmiddelresten volledig te verwijderen. Erg vuile plekken voorbehandelen met onverdunde Tech Wash.
Ook te gebruiken als handwasmiddel (20 ml. op 10 liter water); gelijkmatig onderdompelen en zeer goed naspoelen. Gebruik daarna bij voorkeur een wasdroger op lage temperaturen (raadpleeg altijd het wasvoorschrift op het textiel-label) of aan de lijn laten drogen. Niet uitwringen.

Tip: Bevestig de ene mouw (of pijp) aan de andere, om “binnenste buiten draaien” te voorkomen tijdens de behandeling en ritsen of klittenband sluiten

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.