01-10-2021

begin

Ready to Go Outdoors

Het Outdoor Adventure Experience Center
We staan eigenlijk nog aan het begin van onze plannen voor het Outdoor Adventure Experience Center. De eerste stap in het concept was natuurlijk uitzoeken wat we anders moesten doen. Je wilt niet alleen een outdoor activiteit doen of alleen een outdoor product kopen. Jij wilt weten wat je met dat product bij welke activiteit kunt doen en hoe je dat zelf ervaart. Dat is de basis van onze aanpak geworden. 

Samen hebben we bepaalt hoe ons idee voor jullie nu, stap gewijs, omgezet gaat worden naar de realiteit: dat is ook meteen de grootste uitdaging. Hoe kunnen we de outdoor activiteiten combineren met de vraag naar de producten die we zelf bij de activiteiten steeds gebruiken? Waarbij we vaak op steeds weer verschillende locaties bezig zijn. De vraag naar advies ook weer luider klinkt, net als een transparante prijsstelling?
Daarvoor zijn we naast de outdoor activiteiten ook begonnen met deze website en webshop. Zodat we je meer kunnen informeren.  En zijn we bovendien begonnen om een eigen mobiele winkelunit op te bouwen, de schetsen daarvoor zijn al gemaakt. De eerste levering via onze partners om de mobiele unit te bouwen worden verwacht. Waarmee we ook de producten fysiek nog beter kunnen laten zien op locatie. 

Maar we zijn er nog lang niet, een 'experience' moet het worden, met een eigen twist, dus... Heb jij ook een idee van wat je graag zou willen zien in het Ready To Go Outdoor Adventure Experience Center? Welke ervaring, beleving of herinnering je mee wilt krijgen? Kom je suggesties bij een kop koffie of biertje delen en wie weet ben je straks de eerste die jouw idee bij ons kan komen uittesten!