Outdoor leven

Door Outdoor Adventure, de avonturen in de extreme sporten, leer je vaak mensen beter kennen, met dezelfde wensen, interesses, en soms dezelfde ideeën.

Het kleine begin

Elkaar leren kennen, dat is waterscouting, klimmen, zeilen, muziek, bqq en het biertje voor Remco en Rens. Een compastocht door Maastricht, vaker boulderen en werken in de outdoor retail: een eigen idee van wat je wil doen.
Hoe je het wil doen en voor wie, zorgen er vervolgens voor dat er plannen worden gemaakt als vrienden, als ondernemers. Plannen om samen te werken, plannen om beter aan te sluiten bij de vragen over activiteiten en producten. Plannen die vaste vormen aan hebben genomen bij een biertje, bij het contact met klanten, outdoor liefhebbers, klimmers, zeilers, maar ook bij leveranciers en producenten.

De eerste stappen

Ons idee groeit, na ISPO Outdoor 2019 in München, is het nu doorgaan met het volle momentum: aanpakken, afspraken maken en het doen! Het organiseren van het klimmen, geven van instructie, samen zeilen, sporten en de beste producten willen gebruiken. Het zorgt er nu ook voor dat we steeds meer vragen krijgen over de producten, over een eigen faciliteit, een eigen plek.

Dus die zijn we nu aan het opbouwen, flexibel, open, eerlijk en duurzaam. Heel gericht opbouwen, want wij zijn: Ready To Go Outdoors!

Ons nabije doel?

Niet wachten tot je als klant naar ons komt, maar wij komen naar jou.
Met een roadshow voor een unieke beleving van je merken.
Met een roadshow van activiteiten die je ook op de website kunt vinden.

R2G Logo

Ready to go Outdoors


R2G outdoor

Ready to go Outdoors
for mobile Outdoor Adventure & Retail

Bellen:

Remco Gerbrands +31(0)6 2127 8082
Rens Schreurs        +31(0)6 1582 8289

Correspondentieadres:

Jachthoornstraat 59
6219 BN Maastricht
Nederland